Giveaway Blogwalking Bersama Mamaniza.com

Posted by

Salam semua..

Jom turut serta GiveAway bersama Mamaniza ni.. Hadiah menarik dan yang pasti ramai bakal-bakal pemenang yang akan dipilih.. hadiah banyak, pemenang pun ramai lah yek.. 10 hari je giveaway ni berlangsung, baik korang cepat-cepat join.. kalau tidak melepas ler..

Macamana nak JOIN GiveAway ni?

KLIK je pada banner yang cantik tu.. Selamat ber giveaway..hihi


Assalamualaikum

Dengan ini, dilancarkan Giveaway Blogwalking Bersama Mamaniza.com

Bermula 9 pagi 1 September dan akan tamat pada 12 malam 10 September 2014

Tujuan giveaway ini :  Untuk memperkenalkan blog-blog baru dalam dunia blogging serta dapat juga menambah rakan-rakan baru dalam list follower anda. 

Sila FOLLOW BLOG mereka :


Sila LIKE PAGE mereka :


Sila FOLLOW IG mereka :
[nor_farihan] [aimimiddleton] [shidaradzuan] [ct aman] [huda] [asha]

Senarai Hadiah :
Goodie Beg - 40 pemenang (Mama)
Top up RM 10 - 9 pememang
Top up RM 5 - 5 pemenang
Wang Tunai RM 30 - 2 pemenang
Dish Wash Concentrate Shaklee - 1 pemenang
Potrait - 2 pemenang
Novel - 1 pemenang
Shawl - 5 pemenang
Fridge Magnet + Bookmark LE - 3 pemenang
Button Bagde + Bookmark LE - 2 pemenang
Agent Dorship Sophie - 20 pemenang
Brooch - 2 pemenang
Header Blog - 1 pemenang
Keychain - 1 pemenang
Buku Motivasi - 1 pemenang
Coin Purse dan Bookmark - 5 pemenang
Nota : Diharap semua peserta dapat memenuhi syarat yang ditetapkan, dan enjoy blogwalking oke!



Nurizan Ahmad
Pengedar Sah Shaklee Malaysia
Hotline: 013-6783854
Email: nurizanahmad@yahoo.com
FB Page: Lady Krafts

Pengeposan ke seluruh Malaysia, 
Singapura, Thailand, Indonesia & Brunie


Blog, Updated at: Tuesday, September 02, 2014

19 comments:

  1. singgah sni n folo..gud luck yer..

    http://bilaakutravel.blogspot.com/2014/09/giveaway-blogwalking-bersama-mamanizacom.html

    ReplyDelete
  2. Dari segmen yang sama :) Datang follow sini. Followlah balik klau sudi :3

    http://eyranadyrastory.blogspot.com/2014/09/giveaway-blogwalking-bersama-mamanizacom.html

    ReplyDelete
  3. Hye dear,,,dari segmen sama,,,,done flw sini…jemput singgah n flw me back… =)

    http://mass-naim.blogspot.com/2014/09/giveaway-blogwalking-bersama-mamanizacom.html

    ReplyDelete
  4. datang dari segmen yang sama...

    http://www.mialiana.com/2014/09/giveaway-blogwalking-bersama-mamanizacom.html

    ReplyDelete
  5. Singgah sini dari segmen yang sama :)
    http://inilahrealitibukanfantasi.blogspot.com/2014/09/iveaway-blogwalking-bersama-mamanizacom.html

    ReplyDelete
  6. assalamualaikum dear,

    Mama ucapkan ribuan terima kasih kerana support GA mama, senarai peserta penuh mama dah update di sini

    http://www.mamaniza.com/2014/09/senarai-peserta-giveaway-blogwalking.html

    nantikan pengumuman pemenangnya 15 September ini, insyaallah....

    ReplyDelete
  7. Slm singgah bw cne

    http://blogashalya.blogspot.com/2014/09/giveaway-blogwalking-bersama-mamanizacom.html

    ReplyDelete
  8. salam singgah, Bw dan follow #129..gudluck!

    ReplyDelete
  9. Salam singgah,dari segmen mamaniza
    http://www.kisahsidairy.com/2014/09/giveaway-blogwalking-bersama-mamanizacom.html
    All the best ye!!

    ReplyDelete
  10. selamat bersegmen :D goodluck

    jemput join kalau belum hiii :D
    http://iolacaviarofficial.blogspot.com/2014/09/september-giveaway-party-hosted-by-iola.html

    ReplyDelete
  11. singgah sini dari segmen yang sama :)
    http://cikgufaizcute.blogspot.com/2014/09/giveaway-blogwalking-bersama-mamanizacom.html
    good luck..

    ReplyDelete
  12. Singgah sini.. maaaf lambat blogwalking.. :)

    http://ctfand.com/2014/09/giveaway-blogwalking-bersama-mamaniza-com.html

    ReplyDelete
  13. singgah sini

    http://eurukaseven.blogspot.com/2014/09/giveaway-blogwalking-bersama-mamanizacom.html

    ReplyDelete