Segmen Blogwalking Dayang Demo #2

Posted by

Salam ceria..

Cantik doodle ART dayang demo ni kan.. kalau rasa-rasa berkenan tu sertailah segmen dayang demo ni.. 2 peserta bertuan akan menerima doodle ART dari dayang demo.. pemilihan pemenang melalui Random.org.. syarat penyertai pun simple je..


Doodle ART, Segmen, Giveaway

Klik Dayang Demo untuk menyertai segmen ini atau klik pada banner..

**Tarikh tamat segmen pada 11.59pm, 20 November 2014




Nurizan Ahmad
Pengedar Sah Shaklee Malaysia
nurizanahmad@yahoo.com
013-6783854


Blog, Updated at: Saturday, November 01, 2014

13 comments:

  1. Terima kasih atas penyertaan PrettyIz di segmen DayangDeno :) Nanti Jangan lupa semak link di Senarai Peserta ya .. Good luck dan selamat blogwalking! ^_^

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  3. salam perkenalan...dari segmen yg sama jgak http://www.ciksiti.com/2014/11/segmen-blogwalking-by-dayangdeno-2.html

    ReplyDelete
  4. haii saya datang dari segmen yg sama :)
    jom singgah blog saya pulakk :D Bits & Pieces

    ReplyDelete
  5. salam
    singgah sini dr segmen yg sama.. selamat bersegmen :)

    ReplyDelete
  6. Salam. Mia datang dari segmen yang sama

    http://www.mialiana.com/2014/11/segmen-blogwalking-by-dayangdeno-2.html

    - Mia Liana -

    ReplyDelete
  7. Selamat bersegmen.. Fiza singgah dan BW dr segmen yang sama.... jemput ke blog Fiza
    http://ourmemoria.blogspot.com/2014/11/segmen-blogwalking-by-dayangdeno-2.html

    ReplyDelete
  8. singgah dari segmen yang sama n follow (^_^)

    ReplyDelete
  9. Hi ... Blog walking dari segmen yang sama ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi & Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat & dimurahkan rezeki ...

    ReplyDelete
  10. Singgah dari segmen yang sama. salam kenal.done follow#
    http://kisahkita-story.blogspot.com/2014/11/segmen-blogwalking-by-dayangdeno-2.html

    ReplyDelete
  11. singgah sini

    http://eurukaseven.blogspot.com/2014/11/segmen-blogwalking-by-dayangdeno-2.html

    ReplyDelete