Giveaway 2014 Mialiana.com

Posted by

Salam semua..

Kak Mia buat Giveaway.. mujur tak terlepas.. siapa tahu ada rezeki dapat wang tunai..hihi

Nak join, klik je banner k..


Giveaway 2014 Mialiana.com bermula pada jam 8.30 pagi 20 September 2014 hingga 11.59 malam 30 September 2014. Menawarkan hadiah yang bernilai RM1,495.80 untuk dimenangi. Senarai hadiah ada di SINI.

Semua blogger dijemput join untuk menyertai Giveaway ini.

Syarat-syaratnya :

1. Wajib Follow Blog Sponsor
MiaLiana Aynora SewaKeretaSabah ProvideNetwork TengkuButang IeyzartdSyahieyr FuzaMusa YatiAdam ZafirahZarrae Cekelatmanih DayangDeno EngkuMuzahadin PetakBunga AinimRashihah KaryaMahirah Azhafizah Zaidalifah FatihahFazlin FatinFarhanah NiaEmkay SyiraLokman

2. Wajib Like Fanpage Sponsor


3. Buat entri bertajuk Giveaway 2014 Mialiana.com
4. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.
5. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen INI

40 pemenang bertuah akan dipilih melalui random.org dan keputusan pemenang akan diumumkan pada 10 Oktober 2014.

Good luck!

klik pada banner untuk join....


Nurizan Ahmad
Pengedar Sah Shaklee Malaysia
WatsApp/Telegram: 013-6783854
Email: nurizanahmad@yahoo.com
FB Page: Lady Krafts

Pengeposan ke seluruh Malaysia, 
Singapura, Thailand, Indonesia & Brunie


Blog, Updated at: Tuesday, September 30, 2014

14 comments:

  1. balas kunjungan awk
    sy follow sini jugak ye

    ReplyDelete
  2. Hi ... Blog walking dari segmen yang sama ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi & Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat & dimurahkan rezeki ...

    ReplyDelete
  3. Good luck! Datang terjah dari segmen yang sama.. :)

    http://miss-azwarsyuhada.blogspot.com/2014/09/giveaway-2014-mialianacom.html

    ReplyDelete
  4. Salam. Terima kasih sudi join Giveaway 2014 Mialiana.com.

    Senarai peserta telah dikemaskini dan keputusan pemenang akan diumumkan pada 10 Oktober 2014.

    Good luck (^_^)

    ReplyDelete
  5. done follow dari blog Pesona & Mustika

    ReplyDelete
  6. Hai , Assalamualaikum & Salam Sejahtera. Cik Adda singgah , jemput join & singgah yea . And Goodluck :)
    Giveaway Mialiana (30sept)
    Preloved Giveaway (6oct)

    ReplyDelete
  7. Salam ziarah dari segmen yang sama:

    http://myfirdz-trulylove.blogspot.com/2014/09/giveaway-2014-mialianacom.html

    Semoga berjaya... (^_^)

    ReplyDelete
  8. Good luck.

    Jemput join Giveaway Saya Nak Sihat. Hadiah LUMAYAN akan diberikan kepada 5 org pemenang. Hadiah bernilai hampir Rm1000

    http://hidayahbtmohamad.blogspot.com/2014/09/giveaway-saya-nak-sihat.html?m=0

    ReplyDelete
  9. singgah dr segmen yg sama ~

    http://flizzy86.blogspot.com/2014/09/giveaway-2014-mialianacom.html

    ReplyDelete
  10. Hai! Blogwalking dari giveaway mialiana! :) Selamat berkenalan :) http://r76626n.blogspot.com

    Goodluck! :))

    ReplyDelete
  11. Shad blogwalking dari ga yang sama,
    http://akuvsdiashadhira.blogspot.com/2014/09/giveaway-2014-mialianacom.html

    Jemput join ga di blog shad juga ya,
    http://akuvsdiashadhira.blogspot.com/2014/09/birthday-giveaway-by-shad.html

    ReplyDelete
  12. Singgah sini dari GA yang sama :)

    ReplyDelete
  13. singgah sini

    http://eurukaseven.blogspot.com/2014/09/giveaway-2014-mialianacom.html

    ReplyDelete