Giveaway September by Karya Mahirah

Posted by

Assalamualaikum

[Sila Tekan Banner Diatas Untuk Join]


GA September by Karya Mahirah dianjurkan oleh Karya Mahirah dan di sponsor oleh:

.
.
.
Eeeh, ada nama izan la kat atas tu.. one of the sponsor.. hadiah apa yang izan bagi.. teng teng teng.. tunggu KM umum  kan pemenang bertuah barulah boleh tahu.. tak surprise lah nanti..

Jemput-jemput join semua memeriakan giveaway KM, tinggal berape hari je lagi.. KM nak cari 47 pemenang.. ramai tu.. doa lebih-lebih sikit mana tahu nama korang sangkut, doakan nama izan sekali ye.. hihi

Nurizan Ahmad
Pengedar Sah Shaklee Malaysia
Hotline: 013-6783854
Email: nurizanahmad@yahoo.com
FB Page: Vitamin House Beauty
FB Page: Lady Krafts

Pengeposan ke seluruh Malaysia,
Singapura, Thailand, Indonesia & Brunie



Blog, Updated at: Wednesday, September 10, 2014

12 comments:

  1. wahhh sponsor shaklee ke kak?? hehehe
    BW segmen yg same ni
    http://hidayuayumie.blogspot.com/2014/09/giveway-september-by-karya-mahirah.html
    doa2kn la yee

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum, terima kasih sudi join GA anjuran KM
    Senarai peserta dah ada, bila free singgah tengok ya --> Jom Tengok Senarai Peserta GA Sept KM
    p/s : hi sponsor =)

    ReplyDelete
  3. hi sponsor!! apaa khabar... jemput singgah
    - http://sakuraungu92.blogspot.com/2014/09/mini-ga-september-cash-rm300-by-emas.html
    - http://sakuraungu92.blogspot.com/2014/09/giveaway-september-by-karya-mahirah.html
    - http://sakuraungu92.blogspot.com/2014/09/awesome-giveaway-part-3-by-fatindiana.html

    ReplyDelete
  4. Hai , Assalamualaikum & Salam Sejahtera. Cik Adda singgah , jemput join & singgah yea . And Goodluck :)
    - inlove-wanda.blogspot.com/2014/09/giveaway-september-by-karya-mahirah.html (25Sept9)
    - http://inlove-wanda.blogspot.com/2014/08/giveaway-jubah-dress-cantik-by.html (30sept)

    ReplyDelete
  5. singgah melawat ^___^ goodluck! hiks.

    [ http://naalisaa.blogspot.com/2014/09/giveaway-september-by-karya-mahirah.html ]

    ReplyDelete
  6. salam..singgah cn
    http://mummysupplementshop.blogspot.com/2014/09/giveaway-september-by-karya-mahirah.html

    ReplyDelete
  7. Singgah dari segmen yg sama :)
    http://inilahrealitibukanfantasi.blogspot.com/2014/09/giveaway-september-by-karya-mahirah.html

    ReplyDelete
  8. Singgah sini dari GA yang sama :)

    ReplyDelete
  9. datang dari segmen yang sama... goodluck yer... :D jemputlah join giveaway paris kite jugak ye... Giveaway Paris by JINDRISSKA

    ReplyDelete
  10. singgah sini

    http://eurukaseven.blogspot.com/2014/09/giveaway-september-by-karya-mahirah.html

    ReplyDelete