Sakit Sendi Hilang dengan Joint Health Tablet

Posted by

Selamat tengahari semua... ada rasa sakit-sakit sendi tak?? Alhamdulilalh kalau takde.. bila umur semakin meningkat ditambah dengan pengambilan kalsium yang kurang boleh mengakibatkan sakit sendi.. 


Kekerapan melakukan aktiviti seperti kedudukan poster yg tak betul yg terlalu lama, sering dukung anak, tidur yang salah posisi dan juga sering mengangkat benda-benda berat juga boleh mengundang sakit bila kekerapan aktiviti-aktiviti ni secara longterm... maka terjadi lah:
  
sakit sendi lutut
sakit sendi tangan
sakit sendi kaki
sakit sendi bahu
sakit sendi siku


Jemput baca testimoni pengalaman Pn Alin...(sumber: from her blog)....
"...Saya sering sakit bahu belikat apabila duduk lelama mengadap PC, pasti terasa bahu belikat tegang dan tak selesa. Selain itu, sejak extend breastfeeding Dzakirah, kaki sering didatangi en. biawak a.k.a simpul biawak... hehe its happen bila guna kasut yg tak berapa nak tinggi pun... Bunyi keriok-keriok sering juga berkumandang tatkala bila nak duduk antara 2 sujud... Alhamdulillah selepas 5 hari mengambil Advance Joint Health Tablet (2 biji) + osteomatrix (4 biji) sebelum tidur... dah tak ada bunyi keriok-keriok pada lutut. Rasa licin saja sendi-sendi terutama bila bangun dari duduk antara 2 sujud, naik tangga mahupun duduk lelama depan PC. Kalau tak, memang terasa.Alhamdulillah, dengan izin Allah jua. Saya suka !! kini saya hadiahkan juga kepada mak & ayah saya, nenek-nenek saya"


Haaa.. itu dia testimoni Puan Alin.. malah Shaklee juga claim yang pengguna dah bole rasa kesan seawal 5 hari selepas mengambil Joint tablet.. so berbaloi beli.. belikan samada utk diri sendiri atau untuk parents yang sering mengadu sakit-sakit sendi..

Contact izan utk sebarang pesanan dan pertanyaan..
Sms/whatsapp : 013-6783854
Shaklee ID: 1096713Blog, Updated at: Saturday, February 22, 2014

0 comments:

Post a Comment