MEGA SALES Shaklee - Collagen Powder & Meal Shake

Posted by

Salam semua & Welcome September..

Bulan yang super "SWEET" dan juga yang dinanti-nantikan izan selama ni.. sebab apa?? memang izan tengah tunggu PROMO ini.. bestnya.. Satu hajat tercapai awal-awal bulan ni..


Kepada semua consume / customer Shaklee yang baru mahupun yang lama, yg dah kenal shaklee atau belum kenal lagi.. meh duk rapat-rapat izan nak bagitahu bulan ni buat julung-julung kalinya Shaklee buat KOMBO PROMO.. ya beda bedu.. yeehaaa.. 

COLLAGEN POWDER - (BUY 6 FREE 1)

MEAL SHAKE - (BUY 3 FREE 1)

2 benda ni lah yang izan nak beli dari bulan-bulan lepas tapi hold dulu.. tup tup je Shaklee announce bulan September ni promo 2 item ni.. memang meloncat riang lah haku.. haha 

Beria nak beli collagen ni sebab Insya Allah hujung tahun ni nak naik pelamin jadi pengapit.. excited mengalahkan pengantin tak!! haha.. habis lah pengapit lagi cun dari pengantin ni..


PLEASE jangan lepaskan peluang ni untuk bakal-bakal yang nak naik perlamin tak kira lelaki ke perempuan.. yang nak naik pentas amik anugerah.. nak naik kenderaan g kerja (ada kaitan ke..haha), mesti lah ada, muka cantik bos pun suka, encik abang pun suka, untung-untung dapat naik pangkat, dapat naik bonus.. 


Nota kaki: izan nak grab Collagen 2 kotak, Meal Shake 2 tin.. korang nak berapa??


Place Your Order Now!!
Nurizan Ahmad
Pengedar Sah Shaklee Malaysia
Hotline: 013-6783854
Email: nurizanahmad@yahoo.com
FB Page: Lady Krafts

Pengeposan ke seluruh Malaysia, 
Singapura, Thailand, Indonesia & Brunie




Blog, Updated at: Thursday, September 18, 2014

9 comments:

  1. Jangan lupa join segmen ABM ye
    http://cerita-adindabaizuramazlan.blogspot.com/2014/09/segmen-giveaway-merdeka-hari-malaysia.html

    ReplyDelete
  2. Salam ukhwah, singgah sini jalan-jalan blogwalking dari Segmen Giveaway September by Karya Mahirah..done follow sini.. salam ceria dari MyCherita

    ReplyDelete
  3. assalammualaikum sis.. zyla blogwalking sini. agen shaklee rupanya..salam singgah ke blog zyla ye..dh follow sni , in sha Allah akn singgah lagi.
    http://terjemahanhati8.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. salam perkenalan, saya tag awak untuk liebster award.. jemputlah.. :)

    http://chien-puterirahsia.blogspot.com/2014/09/blogger-liebster-award-2.html

    ReplyDelete
  5. http://sayasukala.blogspot.com/2014/09/liebster-award-tagged-by-dunia-chien.html Tag Awak

    ReplyDelete
  6. sorry lambat follow jangan marah ye..

    ReplyDelete
  7. http://leestrawberry.blogspot.com/2014/09/liebster-award2.html Kee ada tag akak dlm liebster award... :)

    ReplyDelete
  8. Collagen powder memang best ~

    CN follow sini 153 dari segmen : http://www.cekgunorazimah.com/2014/09/giveaway-september-by-karya-mahirah.html

    ReplyDelete