Khasiat Kacang Soya - ESP

Posted by

Penatnya pindahkan rumah kucing.. aritu dah seharian menukang membuatnya.. harini angkat pindahkan pulak.. berpeluh-peluh mak cik.. tapi mak cik minum ESP dan Meal Shakes sihat bertenaga..haha

Disebabkan dah minum ESP pagi tadi, so izan nak kongsi apa kebaikkan ESP ni.. ada orang takut nak ambil ESP sebab ESP diperbuat daripada kacang soya, takut sakit buang pinggang minum ESP, takut tu takut ni.. apa jua benda yang diambil secara berlebihan pasti mendatangkan kesan yang tidak baik.. contohnya minum nescafe.. minum nescafe terlalu kerap boleh menyebabkan ketagihan dan untuk jangka masa panjang boleh menyebabkan kanser usus..

Kenapa ESP ni selamat sebab ia dihasilkan daripada soya jenis non-GMO dan setiap hari tidak boleh ambil melebihi 3 sudu makan.. Insya Allah, pengambilan yang betul tidak akan memudharatkan pengguna.

Kenapa ramai yang sukakan ESP dan menjadi Hot Produk

1) ESP menjadikan kulit muka cantik, halus,gebu dan berseri 
2) ESP menganjalkan semula payudara yang kendur dan mengembalikan kecantikkan payudara
3) ESP memberi tenaga, badan semakin sihat dan kurang letih 
4) Bagi ibu-ibu yang menyusukan anak, ESP sangat-sangat membantu menghasilkan susu dengan lebih cepat dan merupakan salah satu milkbooster yang hebat 
5) ESP juga membantu menghasilkan susu yang lebih pekat dan berkrim, kesannya bayi akan cepat kenyang dan kurang meragam 
6) Bagi ibu-ibu mengandung, ESP membantu perkembangan fetus dan memastikan kesihatan ibu di tahap optimum
7) Cepat kenyang dan membantu dalam pegurusan berat badan
8) Berupaya menghilangkan parut jerawat di muka, kerana terjadinya parut akibat kekurangan protein unuk membentuk sel baru dan menyingkirkan sel kulit mati. 
9) Berkesan mengurangkan eczema dan masalah kulit 

ESP untuk semua.. perempuan, lelaki, ibu mengandung, ibu menyusukan anak, pelajar dan orang tua pun boleh.. Jom..jom order ESP Shaklee..



Nurizan Ahmad
SMS/WatsApp/WeChat/Line : 013-6783854
Email : nurizanahmad@yahoo.com


Blog, Updated at: Monday, June 02, 2014

0 comments:

Post a Comment