Hadiah Lumayan Rakan Niaga eQurban

Posted by

Assalamualaikum semua..

eQurban satu jenama peneraju qurban dan akikah Malaysia.. sekarang ni nak qurban dan akikah pun dah boleh online.. takde alasan lagi ok.. ada yang masih tak kenal eQurban? Bagi yang masih baru nak kenal eQurban boleh jengah ke laman web eQurban.com.. untuk makluman, pengurusan operasi eQurban Resources Sdn Bhd kini dah diambil alih oleh Denaihati Network Sdn Bhd. Tahniah kepada Team Denaihati Network.


Menarik tahun 2015, eQurban menawarkan hadiah-hadiah lumayan kepada rakan niaga-rakan niaga sebagai tanda penghargaan mempromosikan Program Qurban dan Akikah yang mereka tawarkan..

Hadiah Rakan Niaga eQurban

Jumlah Komisen Terkumpul RM15,000 akan menerima hadiah pakej mengerjakan Umrah untuk satu orang.Jumlah Komisen Terkumpul RM3,000 akan menerima hadiah pakej Kembara Kemboja 4H3M untuk satu orang.


Jumlah Komisen Terkumpul RM1,500 akan menerima hadiah sebuah Samsung Galaxy Tab 4.


Semua hadiah yang disediakan ini layak untuk diterima oleh lebih daripada seorang rakan niaga.. Sekiranya ada 10 orang yang mencapai jumlah komisen terkumpul sebanyak RM15,000, 10 orang rakan niaga akan menerima hadiah pakej Umrah yang disediakan.

Tambah menarik, Top Rakan Niaga yang telah mencapai jumlah komisen RM15,000 atau lebih, akan menerima hadiah berupa sebuah iPhone 6.


Daftar Rakan Niaga eQurban.com

Jom rebut peluang jana pendapatan sambil membantu mereka yang memerlukan bersama eQurban.com. Daftar Sekarang

Blog, Updated at: Friday, April 17, 2015

0 comments:

Post a Comment