Segmen Blogwalking & Bloglist by Aniesa Ahmad

Posted by

Feeling hot malam ni. Jadi, izan nak join segmen adik Aniesa ni. Jom join. Support adik Aniesa, syarat pun mudah je.




Segmen ni bermula 7 Jun sehingga 20 Jun 2014. Lebih kurang 12 hari lagi kalau korang nak join segmen ni. 

Nak sertai segemen ni KLIK SINI.. atau boleh jugak klik pada gambar.


Nurizan Ahmad
Pengedar Sah Shaklee 
SMS/WatsApp/WeChat/Line : 013-6783854
Email : nurizanahmad@yahoo.com
FB Page : Health & Beauty Center



Blog, Updated at: Sunday, June 08, 2014

7 comments:

  1. السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ
    Ade singgah...
    Selamat bersegmen semoga berjaya.... :)

    http://freejustforu.blogspot.com/2014/06/segmen-blogwalking-bloglist-by-aniesa.html

    ReplyDelete
  2. terima kasih akak sudi join. Jom blogwalking sama-sama :)

    http://aniesaahmad.blogspot.com/2014/06/senarai-peserta-segmen-blogwalking.html

    ReplyDelete
  3. haii.. sy dr segmen yg sama.. sy follow sini :)
    http://cahayakasih90.blogspot.com/2014/06/segmen-blogwalking-bloglist-by-aniesa.html

    ReplyDelete
  4. Singgah follow sini dari segmen yang sama :)

    ReplyDelete
  5. ayu dtg dari segmen yang sama.. ada masa singgah la ke blog ayu.. ayu ade buat segmen juga...tq ye..

    http://www.ayuinsyirah.my/2014/06/segmen-blogwalking-bloglist-by-aniesa.html

    ReplyDelete
  6. Assalamualaikum.. saya singgah dari segmen yang sama.. selamat bersegmen^^

    http://duniamisskepeng.blogspot.com/2014/06/segmen-blogwalking-bloglist-by-aniesa.html

    ReplyDelete
  7. singgah blogwalking dan follow sini ^_^

    ReplyDelete